Pludseligt kom der pivlyde fra skabet

Foto: Dyrenes Beskyttelse

Det kom som noget af en overraskelse.

Sæsonen for flaskekillinger er startet og de næste måneder vil flere hundrede svigtede killinger have brug for akut hjælp, det fortæller Dyrenes Bekyttelse i en pressemeddelelse- Killingen Narnia blev fundet helt alene bag et skab, alt for lille til at klare sig selv.

I begyndelsen af april ringede en mand til Dyrenes Beskyttelse Vagtcentral 1812. Han havde i nogle dage hørt en mærkelig pive lyd i væggene i hans haveforening. Han havde lokaliseret at den var meget tydelig bag et skab, men når han kiggede ind i skabet, kunne han kun se en sprække, men ikke noget dyr.

Manden havde derfor brug for hjælp til at finde ud af hvilket dyr der gemte sig i væggen bag skabet, men også til at få dyret ud, så det ikke skulle blive ind i væggen.

Læs også

Slår alarm over mundbind

En lille killing gemte sig bag skabet

To dyrereddere, Villy og Steffen, blev sat på sagen og kørte med det samme ud for at undersøge hvad der gemte sig i væggen. Manden der ringede til 1812 mente at det enten kunne være en killing eller en lille fugl. Det var derfor afgørende at få dyret ud, da det havde været uden vand og mad i minimum et par dage.

Da dyreredderne nåede frem, var det dog tydeligt for dem at der var tale om en kat. De gik derfor straks i gang med at tømme skabet helt, så de kunne komme ind til katten. Dyreredder Steffen fortæller:

"Det var tydeligt i samme øjeblik, vi hørte lydene, at det var en kat, og for at komme til den, måtte vi tømme skabet og bagbeklædningen måtte tages af. Vi fandt en enkelt meget lille sort killing derinde, som ikke har været ældre en 3 uger."

Da den lille killing blev fundet bagved et skab, inde ved væggen fik killingen navnet Narnia. Lille Narnia blev straks kørt til Roskilde internat, hvor det viste sig at han kun var 3 uger gammel og derfor alt for lille til at overleve på egen pote. Han fik derfor flaske og masser af omsorg, inden han blev sendt ud i pleje hvor han skal være de næste 9 uger indtil han er klar til adoption.

Læs også

LIGE NU: Mette Frederiksen afviser

 

 

 

Læs også