Pludseligt ruller bilen vinduet ned - og kaster killinger ud på vejen

24/9/20 12:30

Christian Granhøj Skouboe

Kun den ene af killinger overlevede. Foto: Nordjyllands Internat
Bilisten stoppede ikke en gang for at sige farvel. Kattekillingerne blev kastet ud, mens bilen kørte videre.

Nordjyllands Internat har torsdag lagt et opslag på deres Facebook-side. Heri fortæller internatet om en af deres nyeste beboer, der - bogstavligt talt - blev smidt ud af sin tidligere ejer. Smidt af en kørende bil, altså. 

"Forleden fik en billist sig noget af et chock, da der ved Kolindsund bro på Djursland, fra en forankørende bil´s vindue, blev kastet 2 små killinger ud," skriver Nordjyllands Internat, inden opslaget fortsætter:

"Den første killing ramte hun, den næste så hun ikke hvor den forsvandt hen. Billisten kørte chokeret hjem, og ringede til 1812 (Dyrenes Beskyttelses vagttelefon, red)."

Desuden fortæller internatet, at en af Dyrenes Beskyttelses kredsformænd straks satte sig i bilen og kørte afsted. Formanden fik undervejs en aftale med billisten, om at mødes på stedet. Den første killing lå desværre død på vejen, men de to satte en eftersøgning igang på den anden.

Skræmt fra vid og sans

"Efter noget tids forgæves søgen, kom 2 piger kørende forbi. De holdt ind til siden, og spurgte vores kredsformand, om de søgte efter en lille killing, det bekræftede hun. Pigerne fortalte, at de var kommet kørende, og havde set en killing ligge i vejkanten.

Heldigvis stopper historien ikke der. Pigerne havde troet, at den lille killing var død, men da de kørte forbi løftede den hovedet. Pigerne samlede den op, og de havde den nu i bilen. Den lille killing blev straks overdraget til kredsformanden fra Dyrenes Beskyttelse.

"Killingen som nu hedder Vita blev med det samme kørt afsted til internatet, hvor den blev tilset af en dyrlæge. Heldigvis er den ca. 6 uger gamle killing kommet igennem den traumatiske oplevelse uden fysiske skader, men den er skræmt fra vid og sans. Vita er herefter kørt direkte til en af vores plejefamilier, hvor den nu skal forsøge at finde tilliden til mennesker igen, den bliver plejet, får omsorg og kærlighed," afslutter Nordjyllands Internat opslaget. 

Derudover understreger Nordjyllands Internat, at sagen allerede er meldt til politiet.