Politi efterlader kvinde i håndjern i politibil lige inden den bliver ramt af tog

Af: Naja Radik

|

27/09/2022

Nyheder
Foto: Fort Lupton Police Department
Foto: Fort Lupton Police Department
Politiet i Colorado har frigivet bodycam-optagelser, der viser øjeblikket, hvor en patruljevogn blev ramt af et tog med en mistænkt i håndjern, der stadig var i den.

Mest læste i dag

I videoen frigivet af Fort Lupton Police Department kunne Yareni Rios-Gonzalez ses blive lagt i håndjern af betjente den 16. september, efter at hun blev identificeret som mistænkt i en sag om vejvrede, rapporterer Unilad.

Politiet tog føreren ind i en patruljevogn tilhørende Platteville Police Department, som var parkeret på togspor lige bag Rios-Gonzalez bil, og gik tilbage for at ransage hendes bil og kontrollere, om nogen andre var i den, før de ledte efter et våben.

Da Rios-Gonzalez sad i bilen, kunne man høre lyden af et toghorn, og betjentene begyndte at gå i panik, da toget ramte bilen i tomgang og skubbede den ind på en nærliggende mark. 

Betjenten på stedet kunne høres på videoen.

“Den mistænkte var i bilen, der blev ramt af toget,” råbte han. 

Rios-Gonzalez blev hastet til hospitalet med flere skader, men Colorado Bureau of Investigations sagde, at hun forventes at overleve. 

Ulykken skal have efterladt hende med ni brækkede ribben, en brækket arm, knækkede tænder og skader i hovedet.

Den mistænktes advokat, Paul Wilkinson, har hævdet, at Rios-Gonzalez forsøgte at få betjentenes opmærksomhed, før bilen blev ramt. 

“Da hun sad bag i bilen, kunne hun se toget komme,” siger Paul. 

“Hun forsøgte febrilsk at flygte og forsøgte at åbne dørene, men hun havde jo håndjern på.”

Advokaten hævdede, at Rios-Gonzalez havde skreget for at forsøge at få betjentes opmærksomhed og sagde:

“Jeg ved ikke, om de bare ikke kunne høre hende, eller om de havde for travlt med at gennemsøge hendes bil, men hun så det komme og forberedte sig på det værste. Og som man kan forestille sig, mistede hun bevidstheden og vågnede op på hospitalet. Hun er selvfølgelig meget ked af det.”

Inden toget ramte bilen, kunne man se betjentene på bodycam-optagelser, der gennemsøgte Rios-Gonzalez’ bil for våben og diskuterede, om hun måske havde kastet noget ud af vinduet, inden hun blev trukket til side. 

En ransagning af bilen afslørede en pistol i midterkonsollen samt kugler og hylster.

Carl Dwyer, politichef i Platteville, har sagt, at betjenten, der efterlod patruljevognen på togskinnerne, er kommet på administrativ orlov, mens han afventer en undersøgelse.

Politiet i Fort Lupton har henvist sagen mod Rios-Gonzalez til Weld County District Attorney, selvom en talsmand har sagt, at der endnu ikke er rejst tiltale.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig