Politi har beslaglagt tyvekoster fra indbrud: Nu leder de efter ejermændene

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ser nogle af disse genstande genkendelige ud?

Mest læste i dag

En 59-årig mand blev anholdt i Kildeparken, Aalborg, søndag den 17. december 2023, mistænkt for indbrud og besiddelse af tyvekoster, primært smykker.

Efter omfattende efterforskning er politiet nu på udkig efter ejerne til nogle af de tilfangetagne smykker og ure.

Efterforskningslederen ved Nordjyllands Politi, politikommissær Ulf Munch Sørensen, oplyser, at adskillige stjålne effekter allerede er blevet returneret til deres retmæssige ejere.

Dog er der stadig en række ukendte ejendele, og politiet har besluttet at offentliggøre billeder af disse i håb om at identificere ejerskabet.

"Men vi har også en række effekter, som vi endnu ikke har fundet ejerne til. Det vil vi naturligvis gerne. Og derfor offentliggør vi nu en række billeder af disse effekter, ure og smykker, i håbet om, at der er nogen, som genkender dem".

Den 59-årige mand, der blev anholdt, blev varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør den 18. december 2023 og forventes at forblive i varetægt indtil den 15. januar 2024.

Nordjyllands Politi opfordrer borgere til at hjælpe med at løse gåden om de uidentificerede smykker og ure. Det er håbet, at offentligheden vil bidrage til at fuldføre puslespillet og sikre, at alle stjålne ejendele returneres til deres retmæssige ejere.

Sagen forbliver under efterforskning, og politiet opfordrer alle med oplysninger til at træde frem og hjælpe med at afslutte sagen.

Du kan se alle de beslagagte tyvekoster via. dette link.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig