Politi med opfordring til offentlig toilet gæster: Henvend jer I er muligvis blevet optaget af skjult kamera

30/08/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
En mand er blevet anholdt efter angiveligt at have installeret en falsk brandalarm på et offentligt toilet.

Mest læste i dag

Den 58-årige Dana Alan Caruso blev varetægtsfængslet, efter at ansatte på det offentlige sted på øen Sanibel i Florida, opdagede en ny brandalarm placeret inde på et toilet. 

Politiet blev tilkaldt, efter at det blev bekræftet, at brandalarmen ikke var blevet installeret af offentlige arbejdere, skriver Metro

Flere personer der besøgte stranden, hvor brandalarmen var blevet installeret, og brugte toilettet, blev optaget, sagde politiet. 

Enhver, der har brugt toilettet, opfordres til at kontakte Sanibel politiafdeling.

Vi vil gerne identificere ofre for denne forbrydelse, så yderligere sigtelser mod den mistænkte kan overvejes, siger politichef William Dalton. 

I løbet af efterforskningen identificerede politiet Caruso som mistænkt og fik den 9. august en ransagningskendelse til hans anholdelse.

Caruso fra New Hampshire blev pågrebet den 19. august i Chicago O’Hare International Airport. 

Han er blevet sigtet for flere forbrydelser og forseelser relateret til voyeurisme og afventer udlevering til Florida. 

Politiet sagde, at de ikke frigav oplysninger om hændelsen tidligere på grund af bekymring for, at efterforskningen kunne blive kompromitteret. 

“Den mistænkte blev anset for, at bevæge sig gennem forskellige samfund i Florida, og vores detektiv arbejdede hurtigt gennem sporene med hjælp fra statsanklagerens kontor og Lee County Sheriff,” sagde Dalton. 

“Vi var nødt til at holde fokus på efterforskningen, indtil han blev pågrebet.”

Sanibel ligger ud for kysten af Fort Myers. 

Politiet har informeret afdelinger i det sydvestlige Florida om hændelsen, så de kan kontrollere toiletter i deres områder.

Det er ikke den eneste nylige hændelse med skjult kamera i USA. 

I marts stod en Airbnb-vært i Comfort, Texas, over for femten anklagepunkter med retssager om krænkelse af privatlivets fred. 

Den mistænkte, A Jay Allee, optog angiveligt mere end 2000 videoer og billeder af folk, der opholder sig i hans hytte til kortvarig leje.

Det er ikke den eneste nylige hændelse med skjult kamera i USA.

Anbefalet til dig