Politiet advarer danske bilister om fartkontroller: Her holder vi i denne uge

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu er det tid til at spidse ører.

Lige nu læser andre også

Danskernes forhold til fartkontroller har altid været en blanding af ærgrelse og nødvendighed.

Nu har politiet dog afsløret, hvor de har opstillet fartkontroller i denne uge, hvilket også betyder, at de danskere, der har en tung højre fod, kan spare et par håndører ved at undgå bøde, såfremt de spidser ører.

Nordsjællands Politikreds har nu på venlig vis annonceret, hvor der kommer til at stå fartkontrol i den kommende uge.

Bilister opfordres til at være opmærksomme på nøje angivne områder, hvor fartkontrollerne vil blive udført, og politiet deler åbent denne information på X (tidligere Twitter, red.).

Det skriver Presse-fotos.dk.

På det sociale medie informerer politikredsen om de specifikke strækninger, hvor bilisterne bør være opmærksomme på fartkontroller.

Dette inkluderer følgende strækninger:

  • Helsingørmotorvejen i Gentofte

  • Hillerødmotorvejens Forlængelse i Hillerød

  • Klostermosevej i Helsingør

  • Usserød Kongevej i Hørsholm

  • Hillerødmotorvejen i Allerød

Politiet understreger betydningen af at overholde hastighedsgrænserne og afslutter med en venlig opfordring: "Sænk farten!".

Denne åbne og informative tilgang fra Nordsjællands Politikreds skaber ikke kun bevidsthed om de forestående fartkontroller, men formidler også budskabet på en imødekommende måde.

Ved at bruge sociale medier som platform for at dele denne information, arbejder politikredsen proaktivt for at opretholde trafiksikkerhed og opfordrer samtidig borgerne til at deltage i at skabe et sikkert vejmiljø.

Herunder kan du se politiets opslag.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig