Politiet advarer: Dette skal trafikanter holde særligt øje med

Af: Mie M.B

|

08/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vekslen mellem sne og sol kan skabe farlige forhold i disse situationer

Lige nu læser andre også

Det vedvarende kolde vejr skaber yderligere udfordringer i trafikken, og Østjyllands Politi udsender nu en advarsel mod en ekstra risiko i frostvejret. De seneste dages solskin har fået istapper og større dynger af fygesne til at slippe deres tag i overhæng på hustage og træer og det skaber potentielt farlige situationer for bløde trafikanter. Det skriver Se og Hør.

På det sociale medie X informerer politiet om, at fodgængere og bilister særligt i Aarhus bør udvise forsigtighed.

"Vi modtager i øjeblikket flere anmeldelser om større klumper af is og sne, som falder ned fra bygninger," skriver politiet i opslaget.

Advarslen gælder specifikt områderne 8210 Aarhus V og 8000 Aarhus C, hvor både fodgængere og parkerede biler er i fare for at blive ramt af nedfaldende is og sne langs facaderne. Situationen kræver ekstra opmærksomhed fra de lokale trafikanter for at undgå potentielle farer i disse områder. Problematikken kan dog sagtens være gældende i øvrige byområder og man opfordres som fodgænger og cyklist at holde godt øje med større snedækkede udhæng.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig