Politiet beder om hjælp: 28-årige mand er forsvundet

En ung mand er nu blevet efterlyst.

Mest læste i dag

Opdatering: Den 28-årige er fundet i god behold.

Politiet leder efter en 28-årig mand, der forsvandt søndag eftermiddag fra et opholdssted i Vrå. Det meddeler Nordjyllands Politi på det sociale medie X.

Sådan skriver SE og HØR.

Manden er forsvundet uden sin telefon og uden overtøj, hvilket forårsager stor bekymring blandt personalet.

Politiet har udsendt en beskrivelse af ham, der lyder: spinkel af bygning, med mørkebrunt hår og muligvis iført en guldfarvet nytårshat.

Borgere i Vrå opfordres til at holde øje i områdets udhuse, skure og kældre, i håbet om at finde spor efter manden. Politiet søger også efter vidner, der kan have set ham i Vrå eller det nærliggende Hjørring.

"Han har ikke sin telefon med og personalet er bekymret for ham, da han ikke har overtøj på", skriver Nordjyllands Politi på X.

Hvis du har relevante oplysninger eller har set manden, bør du kontakte politiet på 114.

Du kan se opslaget på X, der indeholder et billede af manden, herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig