Politiet beder om hjælp: Hjælp os med at finde Kathrine

Af: Mie M.B

|

07/12/2023

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Eftersøgningen har været i gang siden tirsdag

Lige nu læser andre også

I den midtjyske by Bryrup leder politiet på andendagen nu efter den forsvundne Kathrine.
De manglende resultater har gjort, at politiet intensiverer eftersøgningen af den 41-årige kvinde, der har været forsvundet i tre dage (siden tirsdag). Efter at hendes bil, en sort Hyundai i10, blev fundet, har politiet udvidet indsatsen væk fra det oprindelige sted ved Fuglsangvej og Vellingvej. Det skriver TV2Østjylland.

Efterforskningsleder Peter Justesen oplyser, at de nu besøger husstande i området og opfordrer bilister med kameraer til at melde sig, hvis de har kørt på Vellingvej eller Fuglsangvej mellem mandag aften og tirsdag morgen.

Snefaldet siden Kathrines forsvinden har gjort det vanskeligt for politiet at bestemme hendes bevægelsesretning i det kuperede skovområde. Hendes manglende mobiltelefon komplicerer eftersøgningen yderligere. Politiet har endnu ingen spor efter hendes telefon og har ikke fundet noget i bilen, der kan indikere, hvad der er sket. Bilen, der blev fundet tæt på Fuglsangvej og Vellingvej, ser ud til at være kørt fast i sneen.

Kathrine skulle have kørt fra sin bopæl i Bryrup til en adresse i Silkeborg. Politiet anmoder om hjælp fra beboere og bilister i området samt benytter hunde, en helikopter fra Forsvaret og droner til at styrke eftersøgningen. Hendes bil var låst ved fundet, og politiet bemærker, at det ikke er en model, der låser automatisk, når man går væk fra den med nøglen. Kvinden antages at have været alene i bilen med nummerpladen AL 91 469.

Kathrines signalement:

165-175 cm høj.

Kraftig af bygning.

Rødt, kort hår.

Bar briller med sort stel.

Var iført en kraftig, lyserød/lilla striktrøje med høj hals samt sorte, stramme bukser.

Lange, brunlige vinterstøvler med hvidt plys på toppen og snørebånd hele vejen ned.

Hun medbragte muligvis en lille, sort håndtaske.

Anbefalet til dig