Politiet deler navn og billede: Mand efterlyst for at røve Netto, udøve vold og stikke af

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet efterlyser nu officielt den unge mand.

Mest læste i dag

I de tidlige timer af en januarmorgen blev roen i Viborg brudt af et dristigt røveri.

Tre unge mænd trådte ind i den lokale Netto, men deres hensigter var alt andet end at foretage en almindelig handel.

Med en indkøbskurv fyldt til randen forlod de stedet, efterladende sig et spor af forargelse og et vidne, som modigt, men forgæves, forsøgte at standse dem. Det var dog ikke uden konsekvenser, da vidnet blev mødt med vold.

Midt- og Vestjyllands Politi har siden iværksat en intens jagt på de ansvarlige, og nu står det klart, hvem den sidste brik i puslespillet er.

Det skriver Presse-fotos.dk.

"Politiets efterforskning har indtil videre ført til varetægtsfængsling af to personer, og politiet har nu identificeret den sidste formodede gerningsmand," meddeler de i en pressemeddelelse, der efterlader ingen tvivl om, hvem de jagter: 24-årige Steven Schwartz Eriksen.

Med tilknytning til byerne Viborg, Aars og Horsens, er Stevens netværk og potentiel til at flytte sig rundt i landet stor.

Politiet efterlyser ham nu offentligt med navn og billede, i håbet om at tips fra befolkningen kan lede til hans pågribelse.

Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer alle, der måtte have viden om Steven Schwartz Eriksens opholdssted, til at tage kontakt via det nationale alarmnummer 1-1-4.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig