Politiet efterforsker verdenskendt hitmagers død

02/09/2020

Christian Granhøj Skouboe

Manden bag det ikoniske hit, som alle har danset til, blev 49 år. Foto: Luigi Novi
Nu åbner politiet en efterforskning.

Mest læste i dag

Politiet undersøger nu, om DJ'en Erick Morillo det var en overdosis af narkotika, der tog livet af musikeren bag indtil flere verdens hits. 

Selvom Morillos borgerlige navn nok ikke får mange til at nikke genkende, så er det formentlig de færreste i verden, der ikke har danset til rytmerne fra hans verdensomspændende hit. 

Det trak overskrifter verden over, da den kendte musiker blev fundet død i byen Miami i staten Florida. Han blev kun 49 år. Efterfølgende har politiet valgt at undersøge, om stoffer spillede en rolle i det for tidligere dødsfald. Det sker, fordi Morillo tidligere har indrømmet, at han har haft et afhængighedsforhold til narkotika. 

Afhængig af hestebedøvelse

Tilbage i 2016 interviewede en journalist fra avisen Miami New Times Erick Morillo. Her indrømmede dj'en, at han tre gange har været i rehabilitering, da han var afhængig af stoffet ketamin. Det har bl.a været skyld i, at han var tæt på at miste en arm, da han brugte den til at sprøjte stoffet ind i sig.  

COPS undersøger nu, om DJ Erick Morillo døde af en overdosis af narkotika efter hans historie med stofmisbrug, som næsten så ham miste en arm. Han uddybede sidenhen episoden over for mediet MixMag. Her fortalte han: 

”På et tidspunkt kunne jeg ikke engang tisse," sagde han og fortsatte: "Smerten betød, at jeg måtte gå på hospital, hvor de bedøvede mig. Da jeg vågnede, havde de skåret en del af min arm af, fordi den var så blevet inficeret af ketaminen,” fortalte Morillo. 

Undersøges af politiet

Nu undersøger politiet om det kan være narkotika, der ligger til grund for musikstjernes for tidlige død. Det er veldokumenteret, at musikerens problemer med de ulovlige stoffer går årtier tilbage. Han er bl.a. blevet arresteret i lufthavnen i Skotland, da han var besiddelse af kokain. 

Den 49-årige musiker døde få dage efter, at han blev anklaget for et seksuelt overgreb. En kvinde meldte ham til politiet med beskyldningen om, at hun var blevet udsat for et sekuselt overgreb i stjernens bolig. Politiet undersøgte efterfølgende huset for DNA. Morillo nægtede beskyldningerne. 

Dødsfaldet blev bekræftet af familien til DJ'en, der nok er mest kendt for sit verdensomspændende storhit I like to move it, som han udgav under pseudonymet Reel 2 Real og udkom i 1993. Det fik nyt liv, da de populære animerede film i Madagascar-serien brugte det flittigt i løbet af de tre film.

 

Anbefalet til dig