Politiet efterlyser ejer: Er det din hest?

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En undsluppen hest er blevet fundet af politiet. Nu leder de efter ejeren.

Mest læste i dag

Midt- og Vestjyllands Politi står over for en usædvanlig opgave denne tirsdag morgen: At genforene en fortabt Shetlandspony med dens ejer.

Det lille sortfarvede dyr blev opdaget vandrende alene på Ulvedalsvej nær Ålborgvej i Thorning, hvorefter det hurtigt blev indfanget af de lokale betjente.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Med en opfordring, der lyder næsten som taget ud af et eventyr, beder politiet nu offentligheden om hjælp via deres opslag på X.

Det er ikke hver dag, politiet agerer dyreværn, men denne gang står de klar til at sikre, at ponyen kommer sikkert hjem. Hvis du har nøglen til denne gåde, opfordres du til at træde frem og kontakte Midt- og Vestjyllands Politi.

Opdateres...

Foto. Presse-fotos.dk

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig