Politiet efterlyser: Øksemand amok ved Kvickly

17/08/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Politiet efterlyser en mand, der har truet en gruppe unge med kniv og forfulgt den med en økse hævet over hovedet

Mest læste i dag

OPDATERING: Manden er nu fundet 

En gruppe unge ville blot svinge forbi Kvickly i Holstebro lørdag den 17. juli om aftenen. Det endte dog noget mere dramatisk, end hvad en almindelig indkøbstur gør. Det skriver Avisen.

Pludselig dukkede en ukendt mand op, som viste de unge mennesker en kniv. Det fik dem til kort efter at forlade området i en bil.

Manden, der havde viste gruppen af unge en kniv, havde tydeligvis ikke intentioner om at lade dem slippe så let. Da de forlod området, løb den samme mand nemlig efter bilen med en økse hævet over hovedet.

Blev fanget på kamera

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvor de ligeledes beder offentligheden om hjælp til at finde ud af, hvem manden er.

Gerningsmanden er blevet fanget på et overvågningskamera ved Kvickly, og politiet håber derfor, at nogen kan identificere manden ud fra overvågningsbillederne.

Den skræmmende episode fandt sted ved Kvickly i Holstebro lørdag den 17. juli om kl. cirka 19.30. Til trods for, at det er en måned siden, at det fandt sted, er det endnu ikke lykkedes politiet at pågribe gerningsmanden.

I pressemeddelelsen fra Midt- og Vestjyllands Politi fremgår det, at manden er dansk af udseende, er omkring 40 år gammel, og er mellem 180 og 185 cm høj.

Derudover oplyser politiet, at han er spinkel af bygning, med langt, grå hår. På gerningstidspunktet var han iført en sort kasket, lyseblå t-shirt og sorte shorts. 

Hvis du kan genkende manden, eller har informationer om, hvor han opholder sig, så beder Midt- og Vestjyllands Politi om, at du kontakter dem på tlf. 114. Du kan se yderligere et billede af manden herunder:

Anbefalet til dig