Politiet efterlyser vidner: 55-årig dræbt efter et træ bevidst blev fældet og væltet ned over hans bil

Af: Mie M.B

|

13/03/2024

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Politiet beder alle med vildtkamera om at kigge dem igennem efter ledetråde til gerningspersoner

Lige nu læser andre også

I en tragisk hændelse i Sorø mistede en 55-årig bilist livet, da et træ bevidst blev væltet ned over hans køretøj. Denne forfærdelige begivenhed skete natten til onsdag på Parnasvej, kort efter midnat, og har efterladt lokalsamfundet i chok. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejder med en teori om, at træet, ligesom et andet træ på Slagstrupvej ved Havrebjerg, blev fældet med en motorsav i et bevidst forsøg på at skabe en livsfarlig situation på vejene. Det fortæller DR.

Tidligere samme aften ved Havrebjerg, nord for Slagelse, blev et fældet træ fundet spærrende for vejen, men heldigvis kom ingen til skade ved denne episode. Politiet ser med stor alvor på disse handlinger. "Når nogen på den måde skaber livsfarlige situationer for andre, er det i sagens natur noget, vi ser meget alvorligt på," udtaler politiinspektør Peter Compen.

De tragiske hændelser har sat en intens eftersøgning i gang efter vidner eller optagelser, der kan have fanget gerningsmanden eller gerningsmændene på fersk gerning, herunder optagelser fra vildtkameraer eller dashcams. Politiet opfordrer alle, der har set eller hørt noget mistænkeligt i området omkring de angivne tidspunkter - henholdsvis kl. 22.37 på Slagstrupvej og kl. 00.16 på Parnasvej - til at henvende sig.

Anbefalet til dig