Politiet eftersøger 79-årige Dan: Undersøg haver, skure og carporte

Af: Lucas Andreas

|

09/05/2024

Foto: Nordsjællands Politi
Foto: Nordsjællands Politi
Politiet er bekymret for, om han kan tage vare på sig selv.

Mest læste i dag

Nordsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp, efter en 79-årig mand ved navn Dan forsvandt fra sit hjem i Græsted.

Trods intensiv eftersøgning, både fra luften og på landjorden, er Dan endnu ikke fundet.

Jakob Tofte, vagtchef hos Nordsjællands Politi, har udtrykt en fortsat indsats og et håb om, at Dan snart vil blive fundet.

"Vi mangler stadig Dan, og vi fortsætter vores arbejde," fortalte han til B.T., og understregede den alvor, som politiet lægger i denne sag.

Beskrivelsen af Dan som en mand med hvidt hår, hvidt skæg og iført mørk jakke og grå smækbukser, er blevet delt flittigt på sociale medier, hvor politiet også har offentliggjort et billede af den savnede.

Der er udtrykt bekymring for, om han selv kan tage vare på sig, hvilket tilføjer en yderligere desperation til eftersøgningen.

Natten til torsdag tog eftersøgningen en intensiveret drejning, da politiet overfløj området med helikopter efter midnat, dog uden resultat.

Med dagens lys, fornyes håbet, og vagtchefen opfordrer borgere til at være ekstra opmærksomme. "Vi håber, at der er nogle gode borgere derude, som eksempelvis hundeluftere, der begynder at vågne, og som ser, at vi mangler ham. De kan måske have set ham," sagde Jakob Tofte.

Politiet har også opfordret alle i området til at undersøge deres ejendomme—haver, skure, carporte—steder, hvor Dan måske kunne have søgt ly.

Indtil videre har fællesskabets reaktion været et vidnesbyrd om den solidaritet og bekymring, der præger det lille samfund.

Mens timerne går, klamrer alle sig til håbet om, at Dan snart vil blive fundet, så han kan vende tilbage til sin familie og sit hjem.

Anbefalet til dig