Politiet fik 15-årige drenge til at rydde op efter deres eget hærværk

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet fik tirsdag aften en anmeldelse om, at nogen fyrede kanonslag af ved Stenstrup Bibliotek.

Mest læste i dag

Politiet rykker ud til lidt af hvert.

De har blandt andet rykket ud til det, der skulle have været en hyggelig shoppingtur kørt for jul, men som var løbet helt af sporet.

Her far en familie onsdag en tur i butikscentret Borgen, da familiens to-årige barn blev ked af det.

"Barnet lå på gulvet og græd højlydt. En kvinde kom  forbi og tog fat i den ene overarm på barnet, der er to et halvt år. Kvinden løftede barnet op, og skulle i den anledning have nevet barnet i overarmen. Der er flere forskellige forklaringer på, hvad der er sket, men kvinden er sigtet for vold," fortæller politikommissær Chris Thorning Vesterdal, Syd- & Sønderjyllands Politi, ifølge JydskeVestkysten.

Politiet har videre måttet rykke ud til Stenstrup Bibliotek, da bekymrede borgere i området mente at have hørt nogen fyre kanonslag af.

Det skulle hurtigt vise sig at være noget helt andet end krudt: Nemlig glasskår.

Drengene havde kastet med flasker mod biblioteket

"Da patruljen kommer der ud, kan de konstatere, at nogle drenge har kastet med flasker mod gavlen af biblioteket, så der ligger knust glas ud over det hele," forklarer politikommissær ved Fyns Politi i Svendborg Rasmus Tyllesen, ifølge faa.dk

"Patruljen får fat i drengene, der alle er fra området og omkring 15 år, og de får mulighed for at rydde op efter sig. Og så bliver de sigtet for brud på ordensbekendtgørelsen," fortæller Rasmus Tyllesen.

De anmeldte kanonslag fandt patruljen dog ikke.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig