Politiet finder 3 døde børn på stranden

Af: Naja Radik

|

13/09/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tre små børn blev fundet døde på stranden ved populær strand mandag morgen.

Lige nu læser andre også

Ligene af en 7-årig dreng, en 4-årig pige og en 3 måneder gammel pige blev fundet på stranden, efter at en slægtning ringede til politiet, fordi hun troede, at deres mor ville drukne dem. 

En tre timer lang eftersøgning af børnene begyndte omkring klokken 01.40. 

Deres mor, en 30-årig kvinde, der ikke er blevet navngivet, blev fundet af politiet 3 kilometer nede ad strandpromenaden omkring 90 minutter senere, barfodet og gennemblødt. 

Myndighederne fandt endelig børnene i vandkanten kort efter klokken 04.30, efter at have sendt helikopter og marineenheder ind, mens eftersøgningsindsatsen skred frem. 

Da de blev fundet, blev børnene hastet til et nærliggende hospital, hvor bestræbelserne på at genoplive dem mislykkedes.

Den tragiske ulykke fandt sted ved Brooklyns berømte strandpromenade på Coney Island.

Moderen har ikke reageret på politiets afhøring, sagde chefen for New York City Police Department, Kenneth Corey under en pressekonference. 

“Moderen var drivvåd,” sagde Corey. 

“Om hun havde været ude i regnen, eller om hun havde været i vandet igen, er alt sammen spekulativt på nuværende tidspunkt. Hun var våd, hun var barfodet og hun var ikke kommunikativ over for betjentene.”

Ifølge New York Post blev moderen efter at være blevet afhørt i politikredsen kørt til et nærliggende hospital på en båre. 

Hendes børn blev fundet ikke ret langt fra hendes boligblok, hvor politiet først havde været for at afhøre moderen. 

Mens de var der, blev de mødt af faderen til et af hendes børn, der udtrykte bekymring for familiens helbred.

Corey sagde, at han troede, at moderen havde foretaget telefonopkald til flere familiemedlemmer, herunder den ene af børnenes far, og udtrykte, at hun havde til hensigt at skade sine børn. 

Det er uklart, hvilken slags anklager moderen kan blive udsat for. Det rapporterer Metro.

Anbefalet til dig