Politiet hastet til Amalienborg-området

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Den større aktion førte blandt andet til flere veje spærret.

Mest læste i dag

Tæt på Amalienborg udspillede der sig i dag en dramatisk scene, som fik politiet og ambulancefolk til at haste til stedet.

En evakuering af en lokal restaurant blev nødvendig, efter at en potentiel fare opstod bag kulissen.

Københavns Politi, sammen med Hovedstadens Beredskab og ambulancetjenesten, reagerede prompte på et alarmopkald, der førte til en massiv udrykning.

Området blev omgående afspærret, mens efterforskningen gik ind i en intensiv fase med afhøringer af vidner og involverede.

Vagtchefen ved Københavns Politi, Martin Kajberg, har sidenhen delt detaljer om operationen:

“Der er sket et udslip fra et maskinrum på en restaurant. Derfor er stedet nu blevet evakueret, mens vi er i gang med at undersøge omstændighederne,” lød meldingen til Presse-fotos.dk.

Han tilføjede dog, at der umiddelbart ikke er nogen, der er kommet til skade.

Situationens alvor blev understreget af, at flere hovedveje nær Amalienborg måtte lukkes, hvilket forårsagede betydelige trafikale udfordringer.

Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig