Politiet hastet ud til lokal Shell-tankstation: Mand angrebet med økse

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ordensmagten hastede ud efter anmeldelse om personangreb med økse.

Mest læste i dag

Det centrale Odense blev onsdag eftermiddag ramt af chokerende vold, da en 38-årig mand blev angrebet med en økse ved Shell-tankstationen på Næsbyvej.

To personer er nu anholdt og sigtet for grov vold i forbindelse med det blodige overfald, oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Bjarne Tykgaard ifølge B.T.

De anholdte er en 30-årig mand og en 19-årig kvinde, der angiveligt fulgte efter den forurettede, da han forsøgte at undslippe angrebet.

"Da han holder stille på grund af trafik, der er standset op, stiger de ud af bilen og løber op til hans bil igen og begynder at knuse sideruderne i hans bil med denne her økse," forklarer Bjarne Tykgaard.

Politiet blev alarmeret om overfaldet klokken 15.06 og nåede frem til stedet i rette tid til at anholde de to mistænkte.

Den forurettede, skadet men ikke i kritisk tilstand, havde på det tidspunkt allerede sat sig ind i sin bil og forsøgt at flygte fra stedet.

"Vi forsøger at få afklaret, hvad der præcist er foregået, og hvorfor det er foregået. Men det står lidt hen i det uvisse lige nu," udtaler Bjarne Tykgaard,

Det vides endnu ikke, om de to anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør, da politiet fortsætter efterforskningen for at kaste lys over baggrunden for det brutale overfald.

Anbefalet til dig