Politiet hylder landsbyflække: Du gætter ikke, hvordan de sammen fangede indbrudstyv

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mandag uddeler Nordjyllands Politi roser til personerne bag aktionen.

Mest læste i dag

Uden for Aalborg - i en lille flække ved navn Dall Villaby - forstår man, hvad fællesskab handler om.

For efter at have set en mistænkelig mand i nabolaget, satte samtlige beboere efter ham i hvad må siges at være en vaskeægte menneskejagt.

Her var hele 20-25 beboere med i en fælles eftersættelse af en mand, som man formodede som mildest talt virkede mistænksom. Antagelsen viste sig at være korrekt, og mandag uddelte Nordjyllands Politi roser til de medvirkende.

Det skriver TV 2 Nord.

Blandt heltene finder man Peter Poulsen, som TV 2 Nord fik til at medvirke i et interview efter anholdelsen havde fundet sted. Peter kan således fortælle, at hele den besynderlige situation tog sin begyndelse, da han var ude at lufte hunden.

Her faldt han i snak med en bekendt, som kort forinden havde set en mistænksom mand i sin have, hvor han sågar havde luret ind af husets vinduer.

Ikke længe efter blev manden så set i en anden beboers indkørsel. Og da blev Peter mistænksom.

Sammen med sin trofaste hund, satte Peter kursen mod indkørslen, hvor manden sidst var blevet set.

Men da de fik øje på ham, havde han såmænd fundet vej ind i en tredje beboers have.

"Jeg siger, han skal blive, hvor han er, og så ringer jeg til politiet. Men da han hører, det er politiet, stikker han af," siger Peter Poulsen til TV 2 Nord.

Herefter forsøgte Peter Poulsen at eftersætte ham sammen med hunden. 

I mellemtiden var der blevet advaret mod manden i landsbyens fælles Facebook-gruppe, mens der var slået alarm via et nabohjælps-system, hvilket ifølge Peter Poulsen hurtigt medføre, at hele 20-25 personer var på gaden for at lede efter den mistænkelige mand. 

Til sidst blev en mand, med det samme signalement, set ved Sportsrideklubben.

"Min kammerat kører derover, og der er en del andre derovre. Og så til sidst omringer de ham, og min kammerat får ham lagt ned," siger Peter Poulsen. 

Kort efter ankom politiet og tog ham med. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig