Politiet informerer borgerne: “Her holder vi og laver fartkontrol i denne uge”

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet afslører selv, hvor deres fotovogne vil ligge på lur for de hurtige bilister

Mest læste i dag

Der findes efterhånden en del forskellige apps eller hjælpemidler til at finde ud af, hvor politiet holder med deres 'ATK-vogne' og måler hastigheder. Disse apps er dog overflødige i denne uge, hvor politiet selv melder ud på hvilke strækninger de står.

Det er Nordsjællands Politi, der på Twitter har informeret borgerne om, hvor de i denne uge vil holde med deres vogne og måle fart.

Ifølge Nordsjællands Politi så vil de holde på Hillerødmotorvejen ved Allerød, ved Bernstorffvej i Gentofte, ved Helsingørmotorvejen ved Nærum, Hillerødvej ved Halsnæs og ligeledes ved Bygaden i Skibby.

Nordsjællands Politi skriver følgende:

"Her er vi: Fartkontrol i uge 11. I uge 11 kan I bl.a. finde vores automatiske trafikkontroller på følgende strækninger: • Hillerødmotorvejen, Allerød • Bernstorffsvej, Gentofte • Helsingørmotorvejen, Nærum • Hillerødvej, Halsnæs • Bygaden, Skibby

Selvom det kan være frustrerende at blive blitzet af en ATK-vogn og modtage en bøde for at køre for stærkt, er det vigtigt at huske på, at disse hastighedskontroller har en væsentlig betydning for trafiksikkerheden. Hastighedsoverskridelser er en af de største årsager til alvorlige trafikulykker, og derfor er det positivt, at politiet prioriterer at kontrollere trafikanternes hastighed.

Det er også værd at bemærke, at selvom politiet på denne uge offentligt har meddelt, hvor deres ATK-vogne vil stå, kan det stadig være en god idé at køre forsigtigt og overholde hastighedsgrænserne på alle strækninger, da politiet stadig kan vælge at placere ATK-vogne andre steder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig