Politiet jagter gal gerningsmand: Tømte peberspray i ansigtet på Rema 1000-ansatte

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet søger nu vidner, der var til stede under angrebet.

Lige nu læser andre også

Søndag eftermiddag blev Rema 1000 på Trojels Knæ i Ribe centrum åstedet for et voldsomt forsøg på røveri, der har sat politiet på sporet af en mulig tyvebande.

Det skriver Fredericia Dagblad.

Klokken 14.56 søndag eftermiddag tiltrak to udenlandske mænd opmærksomhed, da de forsøgte at forlade butikken uden at betale for spiritus.

Da butikspersonalet forsøgte at forhindre den ene i at undslippe, eskalerede situationen dramatisk.

- Da personalet forsøger at holde den ene af de to tilbage, trækker han en peberspray og bruger den mod personalet, inden han forlader butikken. Den anden person forlader også stedet, men bliver hurtigt tilbageholdt af vidner. Vi har også sikret bilen på stedet, fortæller vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholt.

Politiet reagerede hurtigt og har siden optrinet arbejdet på at afdække baggrunden for denne dramatiske episode.

En senere hændelse på en lokal Bed & Breakfast ledte dem til en 21-årig kvinde med forbindelse til de to mænd fra Rema 1000. Ved en ransagning af hendes lejlighed fandt politiet forskellige genstande, der formodes at være stjålne.

Manden, der benyttede pebersprayen, er stadig på fri fod, mens de to anholdte, en 44-årig mand og en 21-årig kvinde, står over for anklager om tyveri og medvirken til røveri.

Yderligere er den 44-årige mand sigtet for indrejseforbud i Danmark.

Politiet formoder desuden, at de to mænd kan være involveret i et tidligere tyveri begået i en Netto-butik samme dag.

Mandag morgen vil der blive taget stilling til, om den 21-årige kvinde og 44-årige mand skal fremstilles i grundlovsforhør. Politiet opfordrer vidner, der har set optrinnet i butikkerne eller har kendskab til personerne, til at træde frem og dele deres information.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig