Politiet kommer med opfordring efter drama i biograf: Søg egen læge nu!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet kommer med en klar opfordring til biografens gæster: Søg egen læge.

Mest læste i dag

Prisen for at komme i biografen kan være nok til at afskrække tusindvis af mennesker.

Prisen omfatter udelukkende filmen, man skal se, hvorfor man altså skal betale ekstra for sodavand, lidt til den søde tand med mere.

Det, man derimod ikke betaler for, er at være vidne til hændelser som den der lige har fundet sted i Nordisk Film-biografen på Odense Banegård

Her blev flere gæster nemlig ramt af hosteanfald og vejrtrækningsproblemer, hvilket angiveligt skulle være på grund af 'noget i luften'.

Det bekræfter Fyns Politi ifølge Ekstra Bladet.

De modtog kl. 18.40 en anmeldelse om at flere gæster havde fået hosteanfald, og måtte forlade biografen.

Spørgsmålet, som nu er på alles læber, er naturligvis, hvad i alverden det mystiske stof, der lå i luften, nu kunne være.

For det ved heller ikke Fyns Politi.

De arbejder dog ud fra en hypotese om, at der kunne være tale om peberspray eller lignende, som muligvis har spredt sig via ventilationssystemet.

Men intet er fastlagt, indtil undersøgelserne er gjort færdige.

Heldigvis er der ingen indikationer på, at gæsterne har indåndet giftig luft.

Politiet opfordrer til dog til, at gæster bør søge læge, hvis de fortsat oplever vejrtrækningsproblemer eller andre sygdomssymptomer, hvis man befandt sig i biografen mellem 18.30 og 18.45.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig