Politiet kommer med triste tal: Indbrud i julen er steget med 50 %

Af: Mie M.B

|

27/12/2023

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Denne landsdel er særlig ramt

Lige nu læser andre også

Julen har desværre været præget af en stigning i indbrud, især i Østjylland, viser en opgørelse fra Rigspolitiet over anmeldte indbrud.

1.juledag oplevede Østjyllands Politi hele 17 indbrud, hvilket er et tal, de øvrige politikredse ikke kan matche.

Også 1. juledag og juleaftensdag var belastende for borgerne i Østjylland med henholdsvis 18 og 16 anmeldte indbrud. Dette område inkluderer byer som Grenaa, Randers og Aarhus. Det skriver Presse-fotos.dk.

Tallene, der stammer fra Rigspolitiet, giver også et overblik over situationen på landsplan. I perioden fra 19. til og med 26. december blev der anmeldt i alt 420 indbrud. 

Stigningen af indbrud er på godt 50 indbrud i forhold til samme periode året før.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig