Politiet med tragisk meddelelse: Efterlyst 14-årig er fundet død

Nyheder
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Mest læste i dag

En stille og rolig søndag aften tog en ganske uventet drejning, da en 14-årig pige forsvandt fra sit hjem i Nordsjælland.

Efterfølgende var Nordsjællands Politi ude for at bede offentligheden om hjælp til at finde den unge pige, men nu er søgningen indstillet.

Politiet oplyser på det sociale medie X, at den 14-årige er fundet død her til morgen.

"Den 14-årige pige fra Gørløse, som vi efterlyste igår, er blevet fundet død", starter de opslaget ud.

Den tragiske melding giver anledning til flere spørgsmål, men i opslaget adresserer politikredsen, at der ikke er noget, der tyder på, at der ligger en forbrydelse bag:

"Der er intet, som tyder på, at der ligger en forbrydelse bag. Tak til alle, som ledte efter hende. Vi har taget efterlysningen og billederne af hende ned og beder andre om at gøre det samme", skriver de.

Her på redaktionen sender vi de varmeste tanker til familie og andre pårørende i den svære tid.

Du kan se det omtalte opslag herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig