Politiet med udmelding: Kør i god tid til og fra Rømø

Af: Kasper Rud

|

17/08/2024

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Politiet spår trafikale udfordringer til og fra Rømø

Lige nu læser andre også

Rømø står over for en travl lørdag med forventede trafikale udfordringer på grund af den populære Rømø Motor Festival.

Festivalen, der tiltrækker mange entusiaster af ældre racerkøretøjer, vil finde sted på en lukket bane på den nordlige del af Lakolk Strand.

Denne begivenhed sammenfalder med skiftedag i sommerhusene på øen, hvilket ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi vil medføre betydelige trafikproblemer.

Det skriver TV 2.

Som en reaktion på den forventede trafikbelastning har politiet besluttet at lukke adgangen til Lakolk Strand mellem klokken 15 og 18 lørdag eftermiddag. Politiet forudser, at den øgede trafik vil resultere i kø og ventetid for både tilrejsende og folk, der forlader øen.

Politiinspektør Gert Bisgaard udtaler, at de arbejder tæt sammen med andre myndigheder for at sikre en så smidig trafikafvikling som muligt. Han opfordrer dog bilister til at forberede sig på forsinkelser: "Vi opfordrer til, at man tager af sted i god tid, væbner sig med tålmodighed, følger vores anvisninger og tager hensyn til andre trafikanter."

For dem, der planlægger at besøge Lakolk Strand, anbefales det at ankomme før klokken 15 for at undgå den lukkede tilkørsel.

Politiet håber, at ved at informere om de potentielle udfordringer, kan de mindske ulemperne for de mange besøgende, der forventes på øen denne weekend.

Anbefalet til dig