Politiet skal bruge hjælp: Er det dine?

17/05/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Shutterstock
Identiteten på den mystiske ejer er efterspurgt af politiet

Mest læste i dag

For mange er familie- og feriefotos et dyrebart eje, som vi kan kigge tilbage på med nostalgiske minder og et smil på læben.

Desværre ser det ud til at en ukendt dansker/et ukendt par lige nu står og mangler netop disse slags billeder i privaten.

I december sidste år kunne de ansatte hos Midt- og Vestsjællands Politi nemlig møde ind på arbejde på Ringsted Politistation til et besynderligt syn.

Ved indgangen var der blevet efterladt en kasse med billeder, uden afsender.

"Vi ved ikke, hvem som efterlod kassen, og ingen ejer har spurgt efter billederne (...) Vi har derfor brug for jeres hjælp, så de gamle lysbilleder fra 1960'erne kan komme hjem til deres ejer igen", skriver politiet i et opslag på Facebook, hvor billeder af det mystiske fund også er delt med offentligheden.

På billeder ses den mystiske “Jytte” som beskrevet uden om billedernes kanter. Blandt kataloget finder man billeder fra ferier i Øtztal, Mossbach, Calcio og Banja Luka, samt bryllupsbilleder af “Jytte og Per”.

Opslaget blev lavet på politiets Facebook-profil for fire dage siden, og indtil videre har der ikke været gevinst i at finde ejermanden.

“Finder vi ikke ejeren, vil billederne desværre blive destrueret, og det synes vi ville være en skam”, uddyber politiet i opslaget.

Er du ejeren af fotografierne, eller har du informationer der kan hjælpe politiet, kan du kontakte dem direkte på tlf. 4635 1448 eller på tlf. 114.

Anbefalet til dig