Politiet slår alarm over hele landet: Militært isenkram stjålet

Nyheder
Foto: Shutterstock
Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre at slippe afsted med to syv tons tunge panservogne?

Mest læste i dag

Svensk politi slår alarm onsdag eftermiddag efter et indbrud på et af Försvarsmaktens lagre. 

Det skriver B.T i dag.

Lageret, hvor de to panserkøretøjer er blevet stjålet fra, ligger cirka 80 kilometer nordvest for Stockholm, og kan derfor godt være nået til Danmark. 

De to køretøjer er let genkendelige. De vejer næsten syv tons, er over fem meter lange og næsten tre meter høje. Vognene har en topfart på 120 kilometer i timen og bruges normalt til at transportere soldater. Begge køretøjer er panseret og beskyttet mod skud og landminder 

Groft røveri - heldigvis ingen våben

Lageret hvor det grove røveri har fundet sted opbevarer heldigvis hverken våben, ammunition eller sprængstoffer, men tyveriet af de to panserkøretøjer er nok til, at Svensk politi slår alarm over hele landet. 

Indbruddet har fundet sted mellem tirsdag og onsdag og det svenske politi efterforsker sagen som groft tyveri. Derudover vil de ikke kommentere sagen yderligere. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig