Politiet udsender sommeradvarsel til danskerne: Dette forebygger op mod hvert fjerde indbrud

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sommeren er ikke kun en magisk tid. Det er også højsæson for indbrud.

Lige nu læser andre også

Grillfester, badeferier samt festivaler.

Sommeren er utvivlsomt en magisk tid med dets varme stråler over land. Tidligere tillagde man den lyseste nat særlige magiske kræfter. I dag er magien mere poetisk og følelsesladet, for de lyse nætter betyder noget særligt for nordboere.

Desværre kan sommeren med ét blive en tid, man husker tilbage til med stor irritation. For sommeren er højsæson for indbrud.

Det får nu Nordjyllands Politi nu en opfordring til at sikre sig mod de uvelkomne gæster.

Det gør de i en pressemeddelelse, skriver B.T.

"Det er, sagt på godt nordjysk, bare rigtig træls at komme tilbage fra en god ferie og så konstatere, at ens hjem har været udsat for et indbrud," kommer det fra vicepolitiinspektøren, som anbefaler, at man lige giver sin bolig et sidste tjek, inden man smutter afsted på sin velfortjente sommerferie.

Derudover bør man sikre, at man har en ordentlig tyverialarm samt dobbelttjekke, at alle døre og vinduer er låst, inden man drager på ferie.

Slutteligt anbefaler Politiet sammen med Det Kriminalpræventive Råd, at man sammen med sine naboer gør brug af 'Nabohjælp'.

"Vi ved, at 'Nabohjælp' forebygger op mod hvert 4. indbrud," siger Julie Kofoed, kommunikationskonsulent i Nabohjælp blandt andet i en pressemeddelelse.

Anbefalet til dig