Politisk kovending: Nye Borgerlige lukker ikke alligevel

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Pernille Vermund havde lagt partiet i graven - men hovedbestyrelsen har andre planer.

Mest læste i dag

Man har vel et standpunkt, til man tager et nyt.

Nye Borgerliges hovedbestyrelse har taget en uventet beslutning ved at afvise tidligere planer om at lukke partiet - et forslag der tidligere blev støttet af partiets tidligere leder, Pernille Vermund.

Fremtiden for partiet vil nu blive afgjort på det kommende landsmøde, hvor medlemmerne skal stemme om denne nye retning.

- Hovedbestyrelsen mener, at hvis der er nogen, der vil køre partiet videre, skal de selvfølgelig have lov til det. Nye Borgerliges politik er der jo intet i vejen med, fortæller partiets hovedbestyrelsesmedlem, Allan Berg til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Vi har jo valgt at lave det som en to-delt beslutning, hvilket er den bedste demokratisk løsning, og når det så er blevet forkastet - jeg siger ikke, hvis det er blevet forkastet - så fortsætter årsmødet efter den normale dagsorden.

Opdateres...

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig