Popcorn var tæt på at koste Adam livet - sad fast mellem hans tænder

08/01/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock. Modelfoto.
41-årige Adam Martin er færdig med popcorn. Det har han erklæret, efter at et lille stykke popcorn der havde sat sig fast mellem hans tænder, var tæt på at koste ham livet.

Mest læste i dag

Adam har virkelig været tæt på at miste sit liv – og det af noget så benalt som et lille stykke popcorn, der havde sat sig fast. Problemet opstod, da Adam ville fjerne det.

Slut med popcorn

”Jeg skal helt sikkert aldrig nogensinde spise popcorn igen,” så klart udtaler Adam Martin efter at han var tæt på at dø af de popcorn der havde sat sig fast mellem han tænder.

Da Adam forsøgte at fjerne det lille stykke popcorn mellem tænderne, gik det nemlig helt galt. Efterfølgende fik han en meget voldsom blodforgiftning, der gave ham betændelse i sit hjerte. Samtidig ødelagde det hans hjerteklapper. Han var meget tæt på at dø af det, og havde han ventet bare tre dage mere med at gå til læge, så havde han ikke været her i dag. Det skriver Ekstra Bladet.

Popcorn sad fast i tre dage

Det var en filmaften med konen, Helen, der startede hele balladen. De delte sammen en pose popcorn. På et tidspunkt sætter der sig et lille stykke popcorn fast mellem tænderne bagest i Adams mund.

Adam forsøgte i tre dage at fjerne det lille stykke popcorn med blandt andet med tandstikker og en metalnål.

Det store arbejde skabte en blødning i tandkødet og resulterede i at bakterier fra munden trængte ind i hans blodomløb. Sidenhen begyndte Adam at få svedeture, hovedpine og hjerteflimmer. Det er normalt symptomerne på den dødelige sygdom hjertebetændelse.

Heldigvis gik Adam til lægen og her fik han netop konstateret hjertebetændelse, som allerede havde ødelagt hans hjerteklapper.

Adam var virkelig tæt på at dø, da hans infektionstal allerede lå på 340, hvor man normalt dør når det ligger på 350.

Adam har det i dag godt, men skal aldrig have popcorn igen.

 

 

 

Anbefalet til dig