Popstjerne død

16/8/22 16:01

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Han døde i en alder af blot 41 år.

Den tidligere Pop Idol-stjerne Darius Campbell Danesh er død, 41 år gammel. Han blev fundet død i sin lejlighed i Rochester, Minnesota, sagde hans familie, og hans dødsårsag er endnu ukendt. Det skriver Metro.

"Det er med stor sorg, at vi meddeler Darius Campbell Danesh's bortgang. Darius blev fundet ufølsom i sengen i sit lejlighedsværelse i Rochester, Minnesota, den 11. august og blev erklæret død om eftermiddagen af ​​de lokale læger," skriver familien i en erklæring.

Den skotske singer-songwriter og skuespiller blev berømt, da han optrådte i Popstars i 2001 med en mindeværdig optræden af ​​Britney Spears' Baby One More Time.

Foto: YouTube/Darius Campbell Danesh

Foto: YouTube/Darius Campbell Danesh

Campbells debutsingle, Colourblind, blev udgivet i 2002 og fløj direkte til tops i Storbritannien. Han fortsatte med at udgive sit debutalbum, Dive In, i 2004.

Ud over sine tv-optrædener var Campbell en dygtig teaterstjerne, der optrådte i Chicago som Billy Flynn i to serier af produktionen, såvel som Guys And Dolls, Gone With The Wind og forskellige andre West End-produktioner.