Populær app lukker

31/1/23 07:51

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
En æra er snart forbi.

Trafikappen Fartkontrol.nu bliver brugt af mange tusinde danskere, som via appen kan se, om der er en af politiets fartmålere i nærheden og dermed undgå potentielle fartbøder.

Men nu er det snart fortid.

Ved udgangen af januar stopper den nemlig med at virke på grund af nye, tekniske krav fra Google Maps. Det oplyser de i en besked i appen.

"Siden dens udgivelse i 2012 har appen dagligt glædet tusindvis af danske brugere og været den mest anvendte fartkontrol-app i Danmark. Det er med stor ærgrelse, at vi ikke har mulighed for at drive appen videre på grund af tekniske udfordringer og nye krav fra Google Maps, vi ikke er i stand til at imødekomme, står der," fremgår det blandt andet af beskeden, som fortsætter:

"Dette betyder, at Google Maps ikke længere kan understøtte appen og har derfor varslet en stopper for dens virke, selvom dette ikke har været deres ønske. Det forventes at ske i udgangen af januar."

Desuden takker de også deres i alt 300.000 brugere for at være en del af fællesskabet. 

Se beskeden herunder.

Foto: Fartkontrol.nu App

Foto: Fartkontrol.nu App

Hvis du fortsat ønsker at blive notificeret omkring hændelser på din vej såsom fartkontroller og farer, kan du med fordel downloade den tilsvarende app 'Saphe Link app', som også er gratis.

Her har du mulighed for at få mindst lige så god en oplevelse og service som med Fartkontrol.nu, så du fortsat kan undgå fartbøde og ulykker i trafikken, oplyser mobil-appen.