Populær Badehotellet-stjerne var klar til sæson 10: Så skete det, som ingen havde forventet

Nyheder
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Skæbnen ville, at hun ikke skulle deltage i programmets allersidste sæson.

Mest læste i dag

Skuespillerinden, Mia Helene Højgaard, der spillede stuepigen Ane i TV 2-programmet ‘Badehotellet’, ville gerne have medvirket i programmets allersidste sæson.

Men skæbnen ville det anderledes.

Hun vil dog stadig være at finde på skærmen, da hun i TV 2-serien ‘Sommerdahl ’spiller Laura, der er datter af Dan Sommerdahl.

Mia Helene Højgaard har allerede nu løftet sløret for, at hun også bliver en del af serien i dens femte sæson, der bliver optaget i den kommende sommer.

Det fortalte hun til BILLED-BLADET, der mødte hende på et pressemøde.

Her spurgte bladet også ind til næste sæson af Badehotellet, men her måtte en ærgerlig Mia Helene Højgaard forklare, at hun ikke regner med at deltage i programmets afsluttende sæson:

“Det tror jeg desværre ikke, at jeg gør. For de er begyndt at filme, og jeg har ikke hørt noget.”

Til trods for at have været med i hele otte sæsoner af det populære program, fik hun altså aldrig noget opkald.

Det er altså heller ikke hendes eget valg at stoppe, men der er ikke meget at stille op for den 25-årige skuespillerinde, der aldrig fik det opkald, hun havde håbet på.

“Jeg ville selvfølgelig sige ja, hvis jeg blev spurgt, det kunne være så sjovt at komme tilbage! Også, fordi det er sidste sæson og den sidste mulighed for det”, lød meldingen til BILLED-BLADET.

Mia Helene Højgaard er som nævnt ikke helt forsvundet fra skærmen, da hun kan findes i sæson 4 af ”Sommerdahl”, hvor et nyt afsnit ruller over skærmen hver søndag kl. 20.50 på TV 2 Charlie.

Den nye sæson af Badehotellet, der bliver på otte afsnit, får premiere på TV 2 i 2024.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig