Populær dansk kaffebar konkurs: Takker af efter 10 år

Af: Ida Hansson

|

23/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kaffebaren har delt den trist nyhed på de sociale nyheder.

Lige nu læser andre også

Efter næsten et årti som et populært mødested på Brandts Klædefabrik, har Fredo's kaffebar annonceret sin konkurs. Nyheden blev delt i et hjerteskærende opslag på Facebook, hvor teamet bag Fredo's udtrykte deres taknemmelighed over for deres loyale kunder gennem årene.

"I går valgte vi at holde Fredo’s lukket. Som bekendt har Fredo’s været under rekonstruktion siden februar. Vi har virkelig knoklet igennem for overlevelse. Her en uge før vores deadline, må vi desværre erkende, at en rekonstruktion ikke har båret frugt," skrev de i opslaget.

Fredo's har været en del af det lokale kaffelandskab i knap 10 år, og stedet har været kendt for sin hyggelige atmosfære og kvalitetskaffe. Lukningen kommer som et chok for mange stamkunder, der har set kaffebaren som et fast holdepunkt i deres daglige rutine.

Rekonstruktionen, der begyndte i februar, var et forsøg på at redde virksomheden, men trods ihærdige bestræbelser lykkedes det ikke at vende skuden.

I deres opslag udtrykte Team Fredo's deres tak til alle, der har støttet dem gennem årene:

"Vi takker for de knap 10 år vi har haft på Brandts Klædefabrik og tak for jer."

Lukningen af Fredo's markerer enden på en æra for kaffekulturen i området og efterlader et tomrum, der vil blive savnet af mange.

Du kan læse hele opslaget herunder:

Anbefalet til dig