Populær DR-vært i stort vægttab: Du tror ikke dine egne øjne, når du ser før- og efterbillederne

12/07/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Billederne taler for sig selv.

Mest læste i dag

Når det kommer til at tabe sig, er der mange forskellige slankekure, man kan ty til.

Nogle af de mest populære slankekure er kure som 5:2, Low Carb High Fat (LCHF) og ISO-diæten.

Dog er en livsstilsændring oftest den mest holdbare løsning, da man efter en slankekur har en risiko for at falde tilbage i de gamle usunde vaner.

For nogle år siden ændrede den evigt populære DR-vært, Anne Hjernøe, sin livsstil, hvilket har resulteret i et voldsomt vægttab.

Det er omtrent seks år siden, at hun tog beslutningen om at skifte sin livsstil, skriver hun i teksten til før- og efterbillederne.

Livsstilsændringen indebar, at hun blot ville spise tre måltider om dagen, hvor der skulle være masser af proteiner og grøntsager inkluderet.

Det resulterede i et vægttab på 20 kilo, og de nye, gode vaner har hun taget i brug lige siden.

For tre dage siden delte hun de imponerende før- og efterbilleder på sin Instagram-profil, og billederne blev modtaget med kyshånd af de mange følgere, der var i chok over forskellen på de to billeder.

Billederne kan ses i bunden af artiklen.

I sit opslag beskrev Anne Hjernøe, der også er tv-kok, at der har været mange fordele ved at smide de mange kilo:

“Udover at jeg blev stærkere, lettere & mættere, så fik jeg også mere energi, velvære & overskud. Jeg fik formindsket smerter i knæ, skuldre, ryg & andre steder hvor jeg har skader.”

I forbindelse med vægttabet udgav Anne Hjernøe bogen ”Stærk, let og mæt”, og siden da er der kommet flere bøger til, senest ”Annes Salater - 111 salater der gør dig let & mæt.”

På trods af den nye sunde livsstil, slår Anne Hjernøe fast, at der ikke er noget, der skal stoppe hende i at have det sjovt:

“Det er 6 år siden jeg traf beslutningen om at vende min kurve og blive lettere og stærkere, og mætheden var det der reddede mig i mål, og som fortsat er noget af det vigtigste for mig. Jeg vil have mad der smager og mætter, og jeg vil fandme have det sjovt imens.”

Opslaget kan ses herunder:

Anbefalet til dig