Populær forfatterskole og prisvindende forfatter tilbyder gratis undervisning

18/03/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Writers Academy tilbyder gratis skrivekurser her i coronakrisen. Foto: Writers Academy
Mange danskere lider under at være afskåret fra sociale aktiviteter i disse uger. Man kan ikke omgås venner og familie, og man kan ikke længere deltage i sportsaktiviteter og kursusforløb på grund af truslen fra Coronavirusset.

Mest læste i dag

Også forfatterskolen Writers Academy, som afholder efterspurgte kurser i København og Århus, har lukket for samtlige workshops på ubestemt tid. Men fra i dag tilbyder skriveskolen diverse alternativer til de fysiske workshops – alt sammen digitalt og ganske gratis.

”Forfattere har i forvejen et relativt ensomt arbejde, men i øjeblikket er de endnu mere isoleret end normalt, og mange savner den sparring og det sammenhold, der ofte er lige netop det, der gør, at man kommer videre med sit manuskript og ikke føler, at man skriver i et vakuum,” siger Britt T. Okking, stifter af Writers Academy.

Ingen optagelseskrav på digitale skrivehold

Udover at tilbyde gratis undervisning og livevideoer fjerner forfatterskolen også midlertidigt sine optagelseskrav. Normalt skal man sende en ansøgning for at blive optaget på skolens intense workshops, men fra i dag og i nogle uger frem er kurserne åbne for alle.

”Vi vil gerne gøre noget for andre i denne tid,” siger forfatter Thomas Rydahl, underviser på Writers Academy. ”Og selv om vi hverken er læger eller sygeplejersker, kan vi måske alligevel bidrage til fællesskabet ved at række ud til dem, der i øjeblikket savner den kreative energi i en forfatterworkshop eller bare gerne vil være med i et socialt fællesskab, hvor omdrejningspunktet er at lære at skrive en bog.”

Forfatterskolen informerer løbende om de gratis tilbud på de sociale medier, herunder Facebook, og man kan læse om skolens kurser på https://www.facebook.com/writersacademy.dk/

 

 

Anbefalet til dig