Populær løve viser nyt bytte frem

12/11/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Per Arnesen
En af de løverne fra det populære DR program er muligvis ikke single længere.

Mest læste i dag

På overfladen er Jesper Buch hård i filten, men serie-iværksætteren og stifter af fastfood-tjenesten JustEat er igennem fem sæsoner af det populære program Løvens Hule på DR også blevet en favorit blandt danskerne, når de følger de håbefulde iværksætteres drøm om at få fingrene i en af de fem løvers pengepung. 

Buch blev single sidste år, da han og hans ekskone gik fra hinanden. I den forbindelse udtalte han til Euroman, at han ikke havde behov for at komme ud i nattelivet og jagte alverdens damer. 

“Jeg har fået det fisse, jeg skal have. Har jeg brug for mere? Nej, det har jeg sådan set ikke. Jeg har det dejligt med mine tre fantastiske børn og mine dejlige ekskærester," udtaler Jesper Buch, inden han fortsætter:

"Jeg vil sgu hellere være sammen med dem end alle mulige andre, og jeg skal ikke igen til at lave ballade. Det er faktisk ret fedt ikke at skulle være den der hanløve, der altid er på jagt." 

Viser "fremtiden" frem

45-årige Jesper Buch har børnene Oscar og Olivia sammen med sin ekskone. Derudover har han datteren Fie fra et tidligere forhold.

Dette er muligvis Jesper Buchs nye flamme. Foto: Facebook.com

Nu tyder noget på, at iværksætteren også har en ny kvinde i sit liv. Han har i hvert fald offentliggjort et billede med frisøren Lina Rought, hvor han skriver "future" (fremtid, red.) efterfulgt af nogle smileyer.  

På Instagram kan man se, at Lina Rought er frisør og ejer salonen GlossyStudiocph, der har adresse i København.

I hendes Instagram-story har hun postet et foto, hvor hun står sammen med Jesper Buch. Hertil har hun skrevet: “Missing this with my” (savner dette, red.) efterfulgt af et hjerte.

 

Anbefalet til dig