Populær restaurant lukker og slukker

Af: Ida Hansson

|

24/05/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu må restauranten lukke ned.

Mest læste i dag

Coronakrisen var hård ved mange, og det var en svær tid for især caféer, natklubber og restauranter.

Og nu må endnu en restaurant desværre lukke dørene, da resultaterne ikke har været helt som ønsket.

Det er Skagen Fiskerestaurant i Aalborg, der lukker og slukker- i hvert fald for nu.

"Sommeren er over os, og vi stævner snart ud fra Aalborg.. Vi vil derfor gerne takke alle vores gæster der har besøgt os siden vi lagde til i 2020. Ligeledes en stor tak til vores besætning, som har ydet en fantastisk indsats. Flere fra besætningen vil heldigvis tage med på det kommende togt, hvor vi kigger efter den næste havn at ligge til i. Vi vil glæde os over at få besøg inden vi tager videre, så book gerne et bord inden den 3. juni, som vil være vores sidste åbningsdag i Aalborg for denne gang," skriver restauranten i et opslag på Instagram.

Hvis man skal nå at nyde lækker frisk fisk eller fantastiske skaldyr, ja, så skal man altså gøre det meget snart, da restauranten har sidste åbningsdag lørdag 3. juni.

I kommentarfeltet er der mange kommentarer om, hvor trist det er, at restauranten nu må lukke. Én der er yderst trist over, at Skagen Fiskerestaurant forlader stævner ud fra Aalborg havn er ingen mindre end DF-politikeren Morten Messerschmidt.

"Det er da enormt ærgerligt. Jeg synes virkelig, det var en af højdepunkterne, når man besøgte Aalborg," har politikeren sagt til Ekstra Bladet.

Efter alt at dømme er Morten Messerschmidt yderst glad for Skagen Fiskerestaurant, og han mener endda, at restauranten kan måle sig med ekslusive fiskerestauranter i nogle af Europas fineste byer.

"Det er et verdensklasse sted. Jeg forstår ikke, de lukker, for de kan virkelig matche de gode fiskerestauranter i både Bruxelles og Paris," siger han.

Men der er ingen grund til at begræde lukningen, da der fortsat vil være en Skagen Fiskerestaurant at besøge.

Restauranten ligger nemlig fortsat i Kolding, Skagen og et par steder i København. Den danske politiker kan altså fortsat får sit fiske-fix.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig