Selvom der efterhånden er mange, store og etablerede restaurantkæder herhjemme, så er det ikke ensbetydende med, at der ikke er plads til flere.
En ny kæde vil nu gøre sit indtog med et koncept, vi ikke har noget lignende af herhjemme.
Der er tale om restaurantkæden Harry Ramsden’s, der specialiserer sig i den britiske klassiker Fish 'n' chips.
Snart kan danskerne også få glæde af den sprøde og velsmagende ret på hjemlig jord, for den britiske restaurantkæde planlægger at etablere sig i Danmark og søger i øjeblikket franchisetagere via Franchisehub.
Det skriver Ekstra Bladet.
Kæden har allerede 84 restauranter i Storbritannien og én i Malaysia.
Ambitionerne stopper dog ikke her.
Ifølge kædens franchisehjemmeside leder man nu efter partnere, der har mod på at udvide konceptet til nye markeder. "Vi søger nye partnere, der har en reel appetit på vækst i stor skala," lyder det fra Harry Ramsden’s.
Menuen er centreret omkring den klassiske panerede torsk, serveret med fritter og moste ærter eller tartarsovs.
Udvalget rummer dertil også fiskeburgere, scampi-rejer og friturestegte fiskekager.
For de mindre fiskeglade findes der alternativer som friturestegt kylling og pølser, som kan serveres med eller uden panering. I England byder kæden endda på friturestegte pølsehapsere i svøb som en særlig julevariant.