Populær TV 2-vært afslører: Der er kærlighed i luften

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er kærlighed i luften, hvis man hedder Melvin Kakooza

Mest læste i dag

Danskerne har før fået lov til at få en fod indenfor hos Melvin Kakooza, når han har delt ud af sine dybtfølte anekdoter om hans barndom.

tv-værten har blandt andet fortalt, at han som barn, når hans klassekammerater kom tilbage i skolen efter sommerferien og snakkede om sine ture til Gardasøen og Mallorca, så fortalte han derimod ikke om den ferielejr med Frelsens Hær, han havde været på.

Derudover har den folkekærte vært stået for et nationalt chok, da han løftede sløret for, at han var blevet ramt af en godartet hjernetumor.

Men selv om han elsker at tone frem på tv – og heller ikke er bleg for at fortælle ærligt om sit liv – så skal man nok ikke forvente at se og høre mere om kendissens kærlighedsliv.

Han var nemlig yderst fåmælt, da han SE og HØR torsdag aften mødte ham til Landliggerarrangement i Rørvig - her kunne han afsløre, at der er "kærlighed i luften".

Han kan derimod hverken be- eller afkræfte, om der er tale om en kæreste.

"Det er det evige spørgsmål. Det GÅR GODT. Der er kærlighed i luften. Jeg vil sige, at der altid er kærlighed i luften. Jeg er jo meget privat, hvad det angår, men det går godt, lød det kryptisk fra kendissen.

"Jeg lover, at når vi ved mere, så ved I mere," kom det fra tv-værten.

Melvin Kakooza var en del af holdet, der tørnede ud i den legendariske fodboldkamp i Rørvig.

Landliggerholdet består i år – udover Melvin – af blandt andre Stig Tøfting, Morten Cramer, Michael Johansen, Andreas Kraul, Mads Junker, Kim Daugaard, Martin Retov, Melvin Kakooza, og Anders Fjeldsted. Undervejs vil Jan Gintberg kommentere kampen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig