Populær TV 2-vært afslører stor nyhed

02/06/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nyheden har allerede vakt stor begejstring.

Mest læste i dag

På sin Instagram-profil afslører TV 2-vært Christian Degn nu en stor nyhed.    Der er sikkert mange seere, der bliver rigtig glade for denne nyhed - den populære TV 2-vært er nemlig i gang med optagelserne af endnu en sæson, af et program som hittede hos seerne.
Der er nemlig tale om programmet "Alt det min far ikke har lært mig", hvor første sæson rullede over skærmen i efteråret 2020.    Til efteråret 2021 kan seerne nu glæde sig til en sæson mere.    Det fortæller Christian Degn nu på sin Instagramprofil.    "Studie 1 i Reservatet er genåbnet. Nu med flere hestekræfter end nogensinde," lyder det fra ham på Instagram. 

Foto: Christian Degn/ Instagram

Premiere til efteråret 

I den første sæson fulgte seerne Christian Degn der tog tilbage til Råby, hvor han er født. Her gik han i lære hos sin far, Jens Degn der er pensioneret murer, for at blive en bedre håndværker.    Her kunne man i fire afsnit følge Christian Degn, der byttede hverdagen som bybo i København ud med en tur hjem til Råby. Her skulle han både lære at helstege en pattegris, mure, snekerere og tæmme diverse landbrugsmaskiner. Desuden ville Christian Degn også lære at gå på jagt ligesom sin far - og måtte derfor også tage sig et jagttegn.
I denne uge er optagelserne til sæson skudt i gang, men seerne må vente lidt endnu med at se resultatet.    Sæson 2 vil nemlig først blive sendt til efteråret.         

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig