Populært bilmærke sænker prisen 38.000 kroner på denne bil: Nu er der pres på konkurrenterne

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Bilmærket har sat én model ned med hele 38.000 kroner.

Mest læste i dag

Bilmarkedet er dynamisk, og producenter konkurrerer konstant på pris og strategi for at matche hinanden.

I den konstante strøm af forandringer står markedet potentielt over for en markant ændring. Sagen er den, at en førende producent har sænket prisen drastisk på en populær model, hvilket gør den tusindvis af kroner billigere.

Tesla har nu skåret hele 10 procent af prisen på deres populære Model Y, hvilket udgør en betydelig prisnedsættelse på 38.000 kroner.

Den markante prisnedsættelse kan ifølge eksperter føre til ændringer i hele elbilbranchen for 2024.

Det skriver B.T.

Tesla, der er kendt for deres banebrydende tilgang til bilproduktion, har gentagne gange overrasket markedet med store prisjusteringer.

Disse justeringer indikerer en del af en større strategi, som ifølge Ilyas Dogru, der er forbrugerøkonom hos FDM, vidner om Teslas evne til at matche produktionskapaciteten med en voksende efterspørgsel.

"Vi er i en usikker tid, hvor der kommer flere pludselige og store prisændringer. Derfor skal man købe med henblik på at eje bilen i flere år", siger Ilyas Dogru og fortsætter:

"Er man usikker på priserne, bør man overveje privatleasing."

Teslas aggressive prispolitik har ikke kun betydning for forbrugerne, men også for hele industrien. Konkurrenter står over for fornyet pres for at matche eller overgå Teslas tilbud, hvilket kan udløse en bølge af prisjusteringer på tværs af hele elbilmarkedet.

Efter den seneste prisnedsættelse kan den billigste model af Tesla Model Y nu erhverves for omkring 345.000 kroner.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig