Populært DR-par afslører: Ikke kærlighed ved første blik

07/06/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: DR
Nu kommer sandheden på bordet.

Mest læste i dag

Michael og Kathrine blev verdenskendte i Danmark, da de sagde ja til hinanden i DR-programmet Gift ved første blik. Nu - tre år senere - er parret fortsat sammen. 

Nu fortæller de om, hvordan de er nået her til. Det sker i et opslag på Instagram, som parret har offentliggjort i anledning af netop deres tre års jubilæum som gift. 

Parret fortæller, at der dog ikke var kærlighed i luften, da de første gang mødte hinanden, selvom det var ved den lejlighed, at de blev gift. 

"Fuldstændigt vanvittigt"

“Vi har simpelthen været gift i tre år i dag. Vi fik hinanden dengang, og vi har ikke givet slip i et sekund siden,” skriver Kathrine i et opslag på Instagram.

“Vi snakker tit om, hvor fuldstændigt vanvittigt det er, at nogle eksperter syntes, at vi ville være et godt match, og nu står vi her, og vi er fyldte med mere kærlighed, end vi turde håbe på, at vi ville opleve,” slår hun fast. 

Ved det første møde var der dog ikke kærlighed i luften.

“Mange kommer til at kalde tv-programmet ‘kærlighed ved første blik’, og det var ikke vores oplevelse, dog var der god kemi. Og vi tror, at en af grundene til, at vi lykkedes, var, at vi var helt okay med at arbejde for det,” lyder det fra Kathrine.

Anbefalet til dig