En tung lugt rammer dem, der passerer bagdøren til et lokalt pizzasted, mens døde duer ligger ved trappenedgangen til kølerummet.
Bagerst i baggården ligger der ikke kun plastikspande og pizzabakker.
Der ligger også døde og halvspiste duer, som ifølge Fødevarestyrelsen tiltrækker rotter, når døren åbnes mod baggården.
Samtidig er der fundet en pose rådden salat og kasserede madrester, der giver et lugtende førstehåndsindtryk.
Natalie Pizzabar, tæt ved Jomfru Ane Gade i Aalborg, fik for nylig besøg af Fødevarestyrelsen efter en henvendelse fra en kunde, der havde set nok.
Ifølge TV2 Nord beskriver rapporten fund af skinke, oksekød og pepperoni med for høj kernetemperatur, rester fra tidligere produktion og generelt mangelfuld rengøring.
"Virksomheden har tre til fire døde/halvspiste duer ved deres trappenedgang til kølerum i baggården, duerne kan ses, når døren åbnes til baggården, hvilket tiltrækker rotter."
Det er ikke første gang pizzastedet får en sur smiley.
Kun en måned tidligere blev der fundet levende små dyr i ansamlet mel og snavs under kassen samt fedtede og snavsede vægge over grill og friture.
De gentagne overtrædelser betyder nu en bøde på 5.000 kroner samt en gebyrbelagt opfølgende kontrol, der skal sikre, at pizzastedet får ryddet op.
Ifølge pizzastedet er den rådne salat smidt ud, og døde duer er fjernet, så bagtrappen ikke længere skal være en indgang for skadedyr.