Populært produkt lander i de danske Lidl butikker: Udsolgt på få timer over hele Europa

24/08/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Den 26. august kan det købes i Danmark.

Mest læste i dag

Da Lidls modekollektion ramte flere store Lidl-lande i 2020, måtte mange butikker melde udsolgt efter få minutter. I dag bliver de populære sneakers videresolgt for flere tusinde kroner.

Det skriver Lidl Danmark i en pressemeddelelse.

Den 26. august rammer limited edition kultkollektionen, The Lidl Collection, Danmark med et nyt 2021-design. Kollektionen byder på sneakers, badesandaler, strømper og indkøbsnet, der alle bærer Lidls farver og logo.

Lidl Danmarks presseansvarlige, Thomas Sejersen, glæder sig til opleve, hvordan de danske forbrugere kommer til at tage imod produkterne.

”Vi er blæst bagover af den succes, som vi oplevede internationalt i forbindelse med lanceringen af kollektionen. Nu lander den nye fashionkollektion i Danmark med fire forskellige produkter, og vi er spændte på at se, om den kan opnå samme store succes som i de andre europæiske lande.”

Kollektionen byder på sneakers, badesandaler, strømper og indkøbsnet, der alle bærer Lidls farver og logo. Foto: PR.

Sneakers revet væk i andre Lidl-lande

Da Lidls modekollektion indtog det europæiske marked i efteråret 2020, blev lanceringen modtaget med en enorm interesse og en hektisk kundeskare, skriver Lidl Danmark.

Her har produkterne været så populære, at de i flere lande blev udsolgt på blot få minutter. Specielt kollektionens sneakers i blåt, gult og rødt design fik en overraskende positiv modtagelse.

Fashion-kollektionen fra Lidl rammer de danske butikker den 26. august i et begrænset antal. Specielt Lidl-sneakers har været ultrapopulære i de øvrige Lidl-lande. Foto: PR.

Efterspørgslen er absolut ikke stilnet af siden efterårets lancering, hvor der har været stor rift om især sneakers og strømper, der nu flere steder bliver solgt for mange gange deres originalpris, oplyser supermarkedet.

”Hypen omkring kollektionen har taget adskillige overskrifter verden over, og har vi har været heldige at få et begrænset antal af de populære produkter til Danmark – så det gælder om at være hurtig på torsdag, hvis man vil have fingre i de eftertragtede sneakers, badesandaler, strømper og indkøbsnet,” siger Thomas Sejersen.

The Lidl Collection er tilgængelig i Lidl-butikkerne fra den 26. august 2021 i et begrænset antal.

 

Anbefalet til dig