Populært program søger mænd med lidt for meget på sidebenene

02/01/2020

Christian Granhøj Skouboe

De Rigtige mænd i en af programmets tidligere sæsoner. Foto: DR
Det storpopulære program Rigtige Mænd vender tilbage til DR.

Mest læste i dag

Hvis julen er hjerternes fest, så er januar - i hvert fald for mange danskere - de tomme løfters højborg. Efter julesulet og nytårsmiddage sidder de fleste af os nok tilbage med en følelse af, at det ikke ville være det værste, hvis vi kunne huske, hvor det nu var, vi fik gemt løbeskoene. Nu får man dog mulighed for at gøre noget ved det. 

DR søger nemlig nye deltagere sin programmet Rigtige Mænd, som i løbet af de seneste sæsoner er blevet en favorit blandt fjernsyns-seerne.

Konceptet er enkelt. En række mænd, som er lidt for godt i stand, har rigeligt med humor og ikke siger nej til en udfordring giver sig i kast med en livsstilsomlægning, så de kan få mere energi, komme i bedre form og et længere liv sammen med deres familier. Undervejs bliver der rigeligt tid til mandehørm og sjove stunder deltagerne imellem. 

Nu har Danmarks Radio lagt et opslag op på den side, hvor tv-stationen søger efter medvirkende og statister til deres mange programmer. Heri forklarer tilrettelæggerne, at der særligt er tre ting, som de er på udkig efter ved nye deltagere: 

  • ’Rigtige Mænd’ af alle slags, ufaglærte, faglærte og så videre – i alle aldre. I alle dele af landet.

  • Du vil gerne i bedre form og have mere energi, og du motiveres af konkurrencer og masser af gode grin.

  • Du skal være parat til at rive nogle dage ud af kalenderen fra marts til september 2020 og bruge tid på TV-projektet ved siden af jobbet og familien.Til gengæld får du dit livs måske sjoveste, mest udfordrende og herrefede oplevelse.

Hvis du overvejer at blive en af de rigtige mænd i kommende sæson af DR-successen, så kan du læse mere om, hvordan du søger lige her.

Læs også: Så meget må man tjene ved siden af SU

 

Anbefalet til dig