Populært TV 2-program løfter sløret for stor nyhed

23/9/22 14:05

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Det er noget, som mange fans har ventet på.

Komiker Christian Fuhlendorff vandt første sæson, mens X Factor-værtinden Sofie Linde vandt den anden. 

I tredje sæson løb Victor Lander løb Victor Lander med sejren, mens satiriker Annika Aakjær vandt fjerde sæson. Den femte, og indtil videre sidste, sæson, blev vundet af komikeren Jonas Mogensen. 

Men nu vil TV 2 finde vindernes vinder af "Stormester".

I et Instagram-opslag fra deres officielle side, får man nemlig bekræftet, at vinderne fra de fem første sæsoner tørner sammen i en specialsæson. 

"Stormester Vindernes Vinder kommer i 2023! Vinderne fra de første 5 sæsoner er klar til at dyste om at blive den ultimative vinder af Stormester. Det bliver til 4 programmer og studieoptagelserne kommer i starten af november," læser opslaget. 

Specialsæsonen er blevet ønsket af de mange fans i en sådan grad, at selv Lasse Rimmer, showets såkaldte stormester, har kommenteret, at også han mente, det var en god idé. 

Fansene har samtidig ønsket en anden mulig særudgave, hvori man samler de mest populære deltagere fra forrige sæsoner, som ikke nødvendigvis fik flest point.

Men hvordan det kommer til at gå de tidligere vinder, vil man først kunne se til næste år.

For inden da skal den sjette sæson først rulle over skærmen. 

Her vil man kunne møde satiriker og iværksætter Simon Jul mod den nye Vild med dans-vært Martin Johannes Larsen, komikeren Eva Jin, skuespilleren Julie Rudbæk og tv-værten Sebastian Klein.