Populært tv-program afslører deltagerne i næste sæson

31/05/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: TV 2
Nu kan du snart se frem til at grine med fem kendte danskere

Mest læste i dag

I løbet af den seneste tid har fans af Stormester på TV 2 nok fulgt ekstra godt med på Instagram. Her har programmets værter nemlig drypvis præsenteret de kendte mennesker, der har sagt ja til at deltage i den kommende femte sæson af programmet. 

Det er vanen tro Lasse Rimmer og Mark le Fevre, der klarer værtstjansen og de får selskab af fem kendte danskere, der skal konkurrere mod hinanden i kreative fortolkninger af de opgaver, som Stormesteren - i skikkelse af Lasse Rimmer - stiller dem. 

Selvom det endnu ikke vides, hvornår femte sæson af Stormester får premiere, så har fans af programmet allerede fået noget af glæde sig til, da deltagerlisten nu er blevet offentliggjort. 

Kendte deltagere

Lasse Rimmer og Mark le Fevre får godt selskab i den nye sæson af Stormester. De får nemlig selskab af både komikere, en musiker og en skuespiller. 

Når femte sæson af programmet løber over skærmen, kan deltagerne glæde sig til at se komikerne Linda P, Jonas Mogensen og Simon Talbot dyste mod musikeren Tobias Rahim og skuespiller Sofie Kaufmanas.

Den seneste sæson af Stormester blev vundet af musiker Annika Aakjær.

 

Anbefalet til dig