Posten forsvandt på mystisk vis, kameraet fangede et tyvagtigt egern

13/12/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Foto: Screenshot fra YouTube
En beboer i Los Angeles fangede en tyv på kamera, men i stedet for at fange den normale snu listetyv, så var forbryderen denne gang en helt anden.

Mest læste i dag

Der bliver stjålet en del pakker fra verandaerne i USA, så det er ikke ualmindeligt, at der engang imellem forsvinder noget foran døren. Alligevel var det ikke helt almindeligt, det der skete for et par dagen siden uden for et hjem i San Pedro ved Los Angeles. 

Her var der afleveret en pakke fra Amazon, men der var en nysgerrig gæst, der gerne ville have pakken før den kunne samles op foran døren. Heldigvis blev det fanget på kamera, så vi alle kan se det utrolige pakketyveri.

Det var en busket halebandit, der forsøgte at bortføre en pakke. Heldigvis var der nogen, der så tyveriet og kunne bringe pakken tilbage til dens ejermand. Ligeledes blev det hele optaget på kamera.

Egernet trækker pakken fra trappestenen videre over til nogle nærliggende buske. Hvad den pelsklædte tyv havde tænkt sig at gøre med tyvekosterne, fortæller historien ikke noget om. Alt endte vel, både for egernet, pakkens retsmæssige ejere og os, der kan nyde videoen.

 

Anbefalet til dig